zaterdag 31 oktober 2009

MJ inspireert ook de jongste generatie...

Afgelopen woensdag had ik het genot om het -ietsje late- verjaardagfeestje van mijn neef Noah mee te vieren.Al 111 dagen mag deze knul zich een 9-jarige noemen maar omdat zijn verjaardag in de vakantie viel heeft mijn zus het verschoven naar oktober.Wie wat bewaard heeft wat,zullen we maar zeggen.

Afijn met 8 jongens verdeeld over 2 auto's zijn zus en ik naar de bios gegaan,om daar de film "Up" te gaan kijken. Onderweg met Michael Jackson door de speakers,zat de stemming er al goed in. Vooral Thriller en Beat-it zijn favoriet bij de jongens en een enkeling vindt ook Billy-Jean heel mooi.
Eenmaal bij de mooiste Bios van nederland aangekomen (Cinemec in Ede) hebben we natuurlijk eerst de kado's uitgepakt en wat gedronken,maar omdat we de tijd moesten overbruggen tot de film begon werd er een potje "Commando Pinkelen" gespeeld.

Dit spel wordt aan de rand van de tafel gespeeld.Er is er 1 die de commando's uitdeeld,de rest moet de commando's opvolgen maar de leider doet het wel eens bewust fout of hij/zij zegt geen "commando" voor zijn/haar opdracht dan moet je juist niet de commando's opvolgen. Doe je dat wel,dan ben je af.


In eerste instantie werden de gebruikelijke commando's gegeven zoals commando Hol,commando Bol ,commando Plat enzovoort, maar dat begon al snel te vervelen dus besloot Neef-lief het wat creatiever aan te pakken en gebruikte hij commando boer en commando scheet welke met veel gegiegel werden opgevolgd door zijn vriendjes.
Toen gaf Noah "commando Michael Jackson" waarop er 5 van de 8 jochies tegelijkertijd op stonden om zichzelf vol in het kruis te grijpen en met gekromde beentjes een hoog gilletje ten gehore te brengen.HILARISCH!
Zo zie je maar, deze man blijft inspireren,zelfs na zijn dood en zelfs bij de jongste generatie.....Hadden we misschien beter naar "This is it" kunnen gaan(?)

CU x Silly

Geen opmerkingen: