zaterdag 10 oktober 2009

Druk ,drukker, drukst....

De herfst laat zich steeds meer zien en in huize Arrowpoint te Easterwood was het een drukte van belang.Of eigenlijk was het erg stil in huis omdat de bewoners allemaal zo druk zijn (tenminste...als Boris geen feestje heeft gebouwd met buurkatten Ted,Beer en Loes..)

Urk is druk met de nieuwe winkel. Hij heeft al 2 koopzondagen achter de rug en druk met nieuwe klanten voor zich te "winnen" en met oude klanten om ze te laten "wennen" aan de nieuwe bedrijfvoering.Hij wil in zijn nieuwe winkel een hogere omzet maken dan zijn collega's van de "bovenverdieping aan de overkant".
Ook heeft zijn baas bedacht dat de nieuwe winkel wel wat PR kan gebruiken dus volgende week is Urk tot "Ondernemer van de Week" gebombardeerd in het plaatselijk krantje van Boxmeer.Moest hij donderdag onverwacht op de foto (en dat terwijl Urk vindt dat ie hoog nodig naar de kapper moet...) en er werd een diepgaand interview afgenomen.

Ook ik (Silly) ben druk geweest met allerhande lezingen over implantologie.Zo was ik woensdag nog in Amsterdam in de Rai en donderdag was er een lezing in "De Kooperen Hoogte" bij Zwolle. De locatie was mooi (we zaten in de Herenzaal,alleen de sigaren ontbraken..) maar wel een beetje over de top.Het leek wel een beetje op het interieur van "The Bold and the Beautiful" Alleen liep er geen "Thorn" of "Ritch" rond en het eten was er -op de lauwe mosterdsoep na- redelijk.
Dat was dan in de Rai weer 10 keer beter ,daar hadden ze zelfs wentelteefjes bij de "Dessertbalie" ( en dat terwijl Urk het van de week moest doen met diepvriespizza en kliekjes...)

Die laatste lezing was betreurenwaardig slecht.We hebben er niets nieuws te horen gekregen. Een oudere tandarts met een foute das die met een PowerPointpresentatie op de proppen kwam welke door elke Jan Doedel met de simpelste PC gemaakt kon zijn, en waar ik me afvroeg waarom hij zo trots de foto's van heel lelijk(en heel oud)kroon- en brugwerk liet zien. Waarschijnlijk geeft de beste man deze lezing al jaren en elke keer met hetzelde foute dasje . Het kan tegenwoordig zo veel mooier.

Nu is het weekend en de rust is terug. Ik heb me weer opnieuw voorgesteld aan Urk en Boris en als morgen het weer zo blijft als vandaag dan wordt het een heerlijk "pyamadagje".

CU

Geen opmerkingen: