zaterdag 13 maart 2010

Salon B

Al een tijdje is Margarita onze favoriete kapster, sorry ik bedoel haarstylist.Via Zus kwam ik met haar in contact en ik ben zelfs een paar keer model geweest voor 1 van haar trainingen.
Nou least Margarita een stoel bij Salon B in Arnhem aan de Beekstraat ,en ze had al een paar keer gevraagd aan ons om ook eens naar Arnhem te komen..
Salon B is een nieuw soort kapsalon. De Haarstylisten zijn daar eigen baas en ze maken er echt een uitje van.Zo kijk je tijdens het haren wassen (je krijgt dan gelijk een hoofdhuidmassage) naar een sterrenhemel, er wordt je niet alleen koffie en thee aangeboden maar je kan ook voor een glaasje wijn kiezen (inclusief nootjes) en je kan gebruik maken van de
massagestoelen die in een aparte ruimte staan.Hier geniet je van een stoel die je masseert terwijl er op je hoofd een koptelefoon met rustige muziek speelt.

Dus laatst zijn zus en ik naar Arnhem getogen en we hebben er een gezellige middag gehad.Allebei een kleurtje voor de grijsdekking, een haarmaskertje, en een knipbeurt van Margarita.
We hadden het naar ons zin en hebben veel gelachen,.......maar daar spreken de foto's voor zich...




Afijn ..het was nog lang onrustig in Arnhem...

CU X Silly

Geen opmerkingen: