dinsdag 29 december 2009

Modern Kerstverhaal

Er was eens.... een pittig setje wat samenwoont op planeet Nimweg in een hutje @pijl.crib
Dit setje bestaat uit Urk Drummerdude en Wizzkid Silly.Ze wonen samen met een kleine WestIdog genaamd Boris.Ze hebben het prima naar hun zin met z'n 3-tjs. Urk Drummerdude werkt in een E-shop voor herenkleding , Wizzkid Silly doet iets met Hi-tec kronen in een Lab @Deventer en WestIdog Boris vult zijn dagen met brokjes, botjes, loopjes en veel slaapjes.
Ondanks dat ze een lekker leventje leven missen ze iets in hun leven. Ze willen graag een Smartphone.Dus gaat het 2tal hard sparen en onderzoeken wat een geschikte Smartphone voor hun is.
Maar Urk Drummerdude heeft andere wensen voor een ideale Smartphone dan Wizzkid Silly. Urk Drummerdude wil graag veel nieuws lezen op het Internet en Twitteren. Wizzzkid Silly wil vooral overal mooie foto's en films kunnen maken en snel sms-en.Wel willen ze allebei hun favoriete muziek kunnen afluisteren. Uiteindelijk is het 2tal tot hun keuze gekomen.
Het worden 2 Smartphones die erg op elkaar lijken maar ook heel verschillend zijn.Urk Drummerdude is nu dolblij met zijn Iphone en Wizzkid Silly is in afwachting van haar Samsung Galaxy i7500.
Urk Drummerdude knuffelt zijn Iphone bijna dood en leeft op een roze wolk.Hij vindt alles mooi aan zijn Smartphone ,laat Iphone nooit alleen achter en laat zijn Iphone zien aan iedereen die het maar wil. Hij heeft zelfs een jas voor zijn geliefde Iphone gekocht en is hij erg trots als hij ontdekt dat Iphone weer iets nieuws kan.
Wizzkid Silly moet nog even haar geduld oefenen maar dan is zij in het trotse bezit van een witte Samsung Galaxy.Dan kan zij het touchscreen van haar Smartphone aaien tot er eelt op haar vingertoppen komt en tot diep in de nacht haar eigen Galaxy ontdekken.
WestIdog Boris moet nu strijden met Iphone en Galaxy om de aandacht van Urk Drummerdude en Wizzkid Silly. Maar hij heeft zo zijn eigen kunstjes zodat hij die strijd niet snel zal verliezen.Laat dat maar aan WestIdog Boris over...
En zo leeft het pittige setje nog lang en gelukkig op hun planeet Nimweg.

Geen opmerkingen: